Energiezuinige warmtepompen

Bent u op zoek naar een onderneming die warmtepompen in Puurs en ruime omgeving plaatst? Zoek niet langer en maak kennis met de vaardigheden van Louwerse – Energietechnieken. Zij bieden u duurzame en energiezuinige oplossingen voor warm water en verwarming.

Warmtepompen plaatsen

Een warmtepomp is een milieuvriendelijk alternatief voor de klassieke verwarmingsinstallatie. Deze warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht op een bepaalde temperatuur en geeft die warmte op een hogere temperatuur af aan de binnenlucht. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een speciale vloeistof die warmte kan transporteren. Doordat de lucht met behulp van ventilatoren wordt aangezogen en uitgeblazen verkrijgen we een snelle vermenging van de behandelde lucht met de omgevingslucht.

Zonneboilers plaatsen

Voor thermische panelen werkt Louwerse – Energietechnieken uit Puurs met Paradigma. Met haar AQUA systeem maakt Paradigma het u zeer gemakkelijk om van uw traditionele installatie over te schakelen op zonnewarmte. De zonneboilersystemen van Paradigma leveren warmte voor alle huishoudelijk gebruik, d.w.z. voor uw sanitair warm water én voor de ondersteuning van uw centrale verwarming. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw energiefactuur.

Contact opnemen

Louwerse – Energietechnieken gaat nog een stap verder. Zo plaatsen we ook elektrische installaties, centrale verwarming en sanitaire installaties. Hebt u nog vragen aan deze vakman uit Puurs? Stel ze gerust. Wij geven u graag deskundig advies!