Loodgieter voor centrale verwarming/hernieuwbare energie in Puurs en ver daar buiten? Ons team staat voor u klaar!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het plaatsen van centrale verwarming in de regio Puurs, of bij uitbreiding heel België? Dan staan de ervaren techniekers van Louwerse - Energietechnieken voor u klaar met een heel pak knowhow, vakkennis en ervaring.

Snel en betrouwbaar

Voor alle werken die wij uitvoeren staat klantentevredenheid centraal. Een snelle levering, een vlotte service en kwalitatieve uitvoering zijn voor ons dan ook niet meer dan vanzelfsprekendheden.

Centrale verwarming van A tot Z

Louwerse - Energietechnieken uit Puurs staat niet enkel ter uwer beschikking voor de plaatsing van een centrale verwarming op aardgas of mazout, radiatoren en vloerverwarming van gerenommeerde merken. Onze ervaren loodgieters voeren ook herstellingen en onderhoud uit aan verwarmingsketels. 

Een greep uit ons aanbod centrale verwarming:

  • Centrale verwarming plaatsen
  • Radiatoren en verwarmingsketels plaatsen
  • Herstellen van mazoutketels en gastoestellen
  • Onderhoud van gas en mazout
  • Vloerverwarming plaatsen
  • Centrale verwarming herstellen 

24/7 herstellingsdienst

Schort er iets aan uw verwarming, worden de radiatoren niet warm, start de ketel niet meer? Contacteer ons en we komen u meteen uit de nood helpen. Zo blijft u niet in de kou staan en zit u in geen tijd weer lekker warm. 

Vijf jaar garantie 

Louwerse – Energietechnieken werkt samen met Remeha. Door de beste materialen te gebruiken kunnen wij u een feilloze en duurzame installatie garanderen. Wij kunnen onze klanten bovendien een langere garantieperiode aanbieden van 5 jaar op de nieuwe installatie.

Energie besparen met een warmtepomp

Warmtepomp plaatsen

Een warmtepomp is een milieuvriendelijk alternatief voor de klassieke verwarmingsinstallatie. Deze warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht op een bepaalde temperatuur en geeft die warmte op een hogere temperatuur af aan de binnenlucht. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van een speciale vloeistof die warmte kan transporteren. Doordat de lucht met behulp van ventilatoren wordt aangezogen en uitgeblazen verkrijgen we een snelle vermenging van de behandelde lucht met de omgevingslucht. 

Zonneboiler plaatsen

Voor thermische panelen werkt Louwerse – Energietechnieken uit Puurs met Paradigma. Met haar AQUA systeem maakt Paradigma het u zeer gemakkelijk om van uw traditionele installatie over te schakelen op zonnewarmte. De zonneboilersystemen van Paradigma leveren warmte voor alle huishoudelijk gebruik, d.w.z. voor uw sanitair warm water én voor de ondersteuning van uw centrale verwarming. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw energiefactuur.Thermische energie.

Pelletkachel plaatsen

Een pelletkachel combineert het gebruiksgemak van een centrale verwarming met het gezellige van een kachel. Door de volledige verbranding van de pellets is er zeer weinig uitstoot. Daardoor is een pelletkachel een zeer duurzame manier van verwarmen.

Offerte centrale verwarming

Wilt u graag een offerte voor de plaatsing of herstelling van uw centrale verwarming of voor het plaatsen van een warmtepomp, zonneboiler of pelletkachel? Of zit u met vragen en kan u het nodige advies gebruiken? Contacteer ons dan vrijblijvend en we helpen u snel verder met al uw wensen inzake verwarming.