Neem nu hier contact op met uw vakman uit Puurs

Bouwt of verbouwt u? En wil u een bekwame en ervaren vakman in Puurs vinden? Neem dan hier contact op met Louwerse – Energietechnieken, al jaren een solide partner in de bouw- en renovatiesector. De werkzaamheden van dit bedrijf zijn heel divers.

Stipte timing

U kan met Louwerse – Energietechnieken onder meer in zee gaan voor het plaatsen van elektrische installaties, centrale verwarming, sanitaire installaties, domotica en warmtepompen, en dit voor zowel nieuwbouw als renovatie. Deze technieker uit Puurs zet fors in op een verregaande service, een onberispelijke afwerking en een stipte uitvoering van de afgesproken termijn. Vanuit onze technische achtergrond kunnen we bovendien perfect met u meedenken. Hierdoor weten bedrijven en particulieren uit heel België ons te vinden.

Vraag een vrijblijvende offerte

Hebt u nog vragen? Of wil u gericht advies? Neem dan nu hier contact op. Wij komen graag bij u ter plaatse voor een oriënterend gesprek en om alle opmetingen te doen. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte op maat van uw project. Zeker doen!