Sterk in sanitaire installatie

Snakt u naar een nieuwe badkamer? Of wil u een inloopdouche in plaats van een bad? Doe dan beroep om de ervaring van Louwerse – Energietechnieken om uw sanitaire installatie in Puurs en omstreken te verzorgen.

Professionele plaatsing sanitair

Vooraleer we een sanitaire installatie plaatsen, maken we eerst een duidelijk plan op, waar we met u alles stap voor stap overlopen. Uw dromen en wensen toetsen we aan wat technisch haalbaar is. We trachten daarbij steeds het evenwicht te vinden tussen schoonheid, functionaliteit en budget. Bovendien zetten we sterk in op een verregaande service en een transparante communicatie. Zo komt u achteraf nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wij plaatsen en vervangen ondermeer:

  • douches
  • baden
  • lavabo's
  • badkamermeubels
  • leidingen
  • toiletten 

Snelle herstellingen

Naast een volledige inrichting van uw badkamer kan u deze loodgieter uit Puurs ook inschakelen voor kleinere sanitaire klussen, zoals het plaatsen van kranen of het aansluiten van toestellen alsook herstellingswerken. Verstopte leidingen komen altijd op de meest ongepaste momenten voor. In dergelijke noodgevallen zorgen wij voor een snelle interventie. U kan ons 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 bereiken.

Contact opnemen

Wist u dat we ook gespecialiseerd zijn in het plaatsen van elektrische installaties, domotica, warmtepompen en centrale verwarming? Wil u graag bijkomende informatie? Neem dan beslist contact op. Wij helpen u graag verder!