Veelzijdige loodgieter in centrale verwarming

PLaatsing & onderhoud

Overweegt u centrale verwarming in regio Puurs en bij uitbreiding in heel België te laten plaatsen? Doe dan zeker een beroep op de vakkennis en knowhow van Louwerse Energietechnieken. Zij zorgen voor een perfecte plaatsing, herstelling en onderhoud van verwarmingsketels op mazout en aardgas, radiatoren en vloerverwarming van gerenommeerde merken.

Louwerse Energietechnieken voert ondermeer volgende werken uit:

  • Onderhoud gasketels
  • Onderhoud mazoutketels
  • Radiatoren en verwarmingsketels plaatsen
  • Vloerverwarming plaatsen
  • Centrale verwarming herstellen

Dringende herstellingen

Verzorgd werk, een verregaande service en een snelle levering van wisselstukken zijn pluspunten waarmee deze loodgieter uit Puurs het verschil maakt. Ook na de installatie van uw centrale verwarming blijven we in de buurt. Is er iets mis? Dan komt onze depannagedienst meteen bij u langs. U kan ons alle dagen, de klok rond bereiken!

Vijf jaar garantie

Louwerse – Energietechnieken werkt samen met Remeha. Door de beste materialen te gebruiken kunnen wij u een feilloze en duurzame installatie garanderen. Wij kunnen onze klanten bovendien een langere garantieperiode aanbieden van 5 jaar op de nieuwe installatie.

U kan bij Louwerse – Energietechnieken ook terecht voor elektrische installaties, domotica, sanitaire installatie en het plaatsen van warmtepompen.