Louwerse - Energietechnieken in Puurs: gespecialiseerd in hernieuwbare energie, verwarming, sanitair en elektriciteit

ELEKTRICITEIT

LEES MEER

VERWARMING

LEES MEER

SANITAIR

LEES MEER

U zoekt een betrouwbare partner voor elektriciteit, verwarming, sanitair, facility onderhoud, airco of een totale renovatie? Dan zit u goed bij Louwerse – Energietechnieken. Zaakvoerder Maarten Louwerse heeft meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector. Samen met een team van gedreven en bekwame medewerkers doorkruist hij het land om renovaties en nieuwbouwprojecten te realiseren.

Stipte timing

U kan met Louwerse – Energietechnieken onder meer in zee gaan voor het plaatsen van elektrische installaties, centrale verwarming, sanitaire installaties, domotica en warmtepompen, en dit voor zowel nieuwbouw als renovatie. Deze technieker uit Puurs zet fors in op een verregaande service, een onberispelijke afwerking en een stipte uitvoering van de afgesproken termijn. Vanuit onze technische achtergrond kunnen we bovendien perfect met u meedenken. Hierdoor weten bedrijven en particulieren uit heel België ons te vinden.

 

Ervaring en vakkennis

Louwerse – Energietechnieken is gespecialiseerd in het plaatsen en herstellen van elektrische installaties, centrale verwarming, sanitaire installaties en warmtepompen. Hernieuwbare energie staat centraal. U kan bij ons terecht voor kleine vernieuwingen en herstellingen of om heel uw renovatieproject van de grond te tillen. Maarten Louwerse staat als zaakvoerder altijd zelf op de werf om mee de werken te coördineren en uit te voeren. Op die manier behouden we het rechtstreeks contact met de klanten en kunnen we kort op de bal spelen.

24/7 depannage

Voor dringende opdrachten, zoals verstopte leidingen, kan u de depannagedienst 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

Afspraak of offerte

Hebt u nog vragen over energietechnieken of onze andere werkzaamheden? Of wil u een afspraak maken voor een bezoek ter plaatse? Neem dan zeker contact op. Wij komen graag bij u langs om uw verwachtingen te kennen en alle opmetingen te doen. Daarna maken we voor u een gedetailleerde offerte. Volledig vrijblijvend!

IN BEELD